Hoe maak ik mappen aan in mijn Outlook account?

Ondervindt u problemen bij het maken van mappen in uw Outlook Express-account? Dan ben je misschien op zoek naar wat per begeleiding om hetzelfde zo snel mogelijk gedaan te krijgen, toch? En als dat zo is, dan ben je zeker op de plek waar je moet zijn. Maar als u andere Outlook-problemen tegenkomt, moet u het rustig aan doen en de rest aan de experts overlaten, alleen bij de Outlook-klantenservice. Het team is bekwaam en toegewijd om u alleen betrouwbare oplossingen te bieden. 

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om het juiste vereiste resultaat te krijgen:

  • Allereerst moet u naar uw ‘Inbox’ -gedeelte in uw Outlook-acc.
  • Vervolgens in Outlook Express - u moet de optie ‘Bestand> Map> Nieuwe map maken’ selecteren (of Bestand> Map> Nieuw) in het gegeven menu.
  • En dan moet u de naam invoeren van de map die u wilt maken, rechtstreeks onder het gedeelte ‘Mapnaam’.
  • Vervolgens moet u de map markeren waarin u de nieuwe map wilt plaatsen, en daarvoor moet u naar de optie ‘Selecteer de map waarin u de nieuwe map wilt maken’ gaan.
  • U moet ook weten dat de mappen kunnen worden genest in Outlook Express; daarom kunt u de nieuwe map onder elke gewenste map plaatsen.
  • En als u een map op het hoogste niveau wilt maken, moet u de ‘Lokale mappen’ markeren
  • Eindelijk, eindelijk, u hoeft alleen maar op de knop OK te klikken en u bent klaar. 

Outlook telefoonnummer | Bellen Outlook Belgie

Als u ernaar uitkijkt om de lijst met mappen te sorteren, aangezien u er misschien een handvol in uw Outlook Express heeft, dan moet u de mappen op prioriteit sorteren. 

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u klaar moeten zijn om verder te gaan met uw werk in Outlook Express. Als u echter technische problemen ondervindt, moet u onmiddellijk contact opnemen met het Outlook Helpdesk Bellen. De toegewijde technici zullen er dan zijn om u verder te begeleiden.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Outlook emailmap maken en ordenen?

Hoe deel ik de agenda in mijn Outlook account?