Hoe los ik problemen met het verzenden van Outlook Express Mail op?

Heeft u problemen met het verzenden van Outlook Express Mail? En daarom ben je op zoek naar een aantal goede oplossingen om hetzelfde op te lossen? Nou, je bent zeker op de juiste plek en je bent binnen de kortste keren klaar met het proces. Maar als u hulp nodig heeft met andere gerelateerde vragen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met Outlook-ondersteuning. U wordt bijgestaan ​​door toegewijde experts die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. En ze zullen u begeleiden met passende en nuttige oplossingen.

Outlook telefoonnummer | Bellen Outlook Belgie

U moet de onderstaande stappen volgen om de instellingen voor de uitgaande mailserver in uw Outlook-account te controleren:
  • Allereerst moet u in het menu naar ‘Tools> Accounts’ gaan.
  • En dan moet je het gewenste account markeren en ook naar ‘Eigenschappen’ gaan
  • U moet er nu voor zorgen dat de juiste servernaam is ingevoerd onder ‘Uitgaande e-mail (SMTP) op het tabblad‘ Servers ’.
  • Daarna moet u op hetzelfde tabblad controleren of ‘Mijn server vereist authenticatie’ is geselecteerd, indien nodig. Nu kunt u onder Instellingen ook een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven, afgezien van uw inloggegevens voor inkomende e-mail.
  • Vervolgens, op het tabblad ‘Geavanceerd’, moet u ervoor zorgen dat ‘Deze server vereist een beveiligde verbinding (SSL) is aangevinkt onder Uitgaande e-mail SMTP, uw uitgaande e-mailverbinding moet gecodeerd zijn.
  • Vervolgens moet u ook de poort controleren die onder ‘SMTP voor uitgaande e-mail staat, maar de typische poorten zijn 25 en 465.
  • En nu moet u er tot slot voor zorgen dat uw map ‘Verzonden items’ niet te groot is.
Nadat u de bovenstaande stappen heeft voltooid, moeten alle betrokken Outlook-problemen met succes zijn opgelost. Mocht u desondanks technische problemen tegenkomen die u nog steeds dwarszitten, dan moet u onmiddellijk en zonder enige aarzeling een draai geven op de meegeleverde Outlook Klantenservice Belgie. De technici zullen u begeleiden met verdere betrouwbare instructies. En u zult de beste services ooit ervaren, aangezien de technici goed zijn opgeleid en toegewijd zijn om gecorrigeerde oplossingen te leveren.

--------------------------------

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Outlook emailmap maken en ordenen?

Hoe importeer ik mijn contacten naar mijn Outlook account?

Hoe maak ik mappen aan in mijn Outlook account?