Hoe een Outlook emailmap maken en ordenen?

Kijkt u ernaar uit om uw Outlook Mail-map te maken en te organiseren? Als dat het geval is, zou u blij moeten zijn dat u alleen de exacte blog leest. En binnen de kortste keren wordt u daar zeker op begeleid. Maar als u met andere Outlook-problemen wordt geconfronteerd, moet u meteen het Outlook-ondersteunings nummer bellen voor de beste oplossingen. En dan helpt het team de betreffende problemen direct op te lossen. 

Volg de gegeven stappen zoals aangegeven om het gewenste te krijgen:

  • Nu rechts in het linkernavigatievenster van Outlook Mail, moet u uw map Inbox selecteren.
  • En dan moet u met de rechtermuisknop klikken en ook de optie ‘Nieuwe map’ selecteren.
  • U moet nu een naam voor de map typen in het vak dat zal verschijnen.
  • Vervolgens moet je gaan en op de ‘Enter’ knop drukken.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u om een ​​submap te maken de map selecteren waarin u deze wilt hebben en vervolgens de bovenstaande instructies volgen. 

Outlook Klantenservice nummer | Outlook Helpdesk Bellen

U kunt er ook voor kiezen om de categorieën te gebruiken om uw berichten een kleurcode te geven; de volgende zijn de stappen om een ​​categoriekleur toe te passen op uw email:

  • Allereerst moet u een email openen in de berichtenlijst.
  • En daarna moet u de optie ‘Categoriseren’ selecteren in de groep ‘Tags’ van het tabblad ‘Startpagina’.
  • U moet nu de categorie kiezen die u op de email wilt toepassen. U ziet een kleurindicator verschijnen naast de email in de berichtenlijst en ook de koptekst van de geopende email. 

TIP: als u deze vraag tegenkomt: "Stuurt een email het bericht in meer dan één categorie?" dan moet u meerdere kleurcodes op dat email bericht toepassen. 

Nu u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u nu helemaal goed moeten zijn en tevreden moeten zijn met het resultaat. Als u echter een probleem tegenkomt, bent u zojuist op Bellen Outlook Belgie terechtgekomen. Vervolgens wordt u bijgestaan ​​door de meest geschikte en toegewijde technici die u alleen betrouwbare oplossingen kunnen bieden.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe maak ik mappen aan in mijn Outlook account?

Hoe deel ik de agenda in mijn Outlook account?